AĞRI / PATNOS - Selahaddin Eyyubi Ortaokulu

Mrt

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 12 Mart 1921 tarihli oturumunda, İstiklal Marşının milli marş olarak kabul edilmesinin 103. yıldönümünü bugün aynı coşku ve gururla kutlamanın mutluluğunu yaşarken, İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif ERSOY'u bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz.

Selahaddin Eyyubi Ortaokulu Öğrenci ve Personeli Tatbikatla Afetlere Hazır

Ock

Milli Eğitim Bakanlığınca ülkemiz genelinde 15-19 Ocak 2024 tarihlerinde hafta boyunca öğrencilerin çok yönlü gelişimine odaklanan bilimsel, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerin yapılmasına yönelik program dahilinde okulumuzda bilgi yarışması, zeka oyunları turnuvası ve  sosyal etkinlikler düzenlenmiştir. Etkinliklerimiz öncesi ve sırasında bizlere eşlik eden değerli öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Yerli Malı Haftası (Resmî adıyla Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası), 12-18 Aralık tarihleri arasında Türkiye'de tüm okullarda kutlanan belirli günler ve haftalardandır.

Öğrencileri tutumlu davranmaya ve Türk Malı ürünler almaya yönlendiren yerli malı haftasının amacı eğitim yoluyla bireyleri bilinçlendirip toplumun refahını ve ekonominin gelişerek ülke kalkınmasının sürekliliğini sağlamaktır. Bu amaçla okullarda her yıl "Tutum Yatırım ve Yerli Malları Haftası" etkinlikleri düzenlenir.

Oklumuzda  11-15 Aralık tarihleri arasında Tutum Yatırım ve Yerli Malları Haftası kutlandı.

Kas

Cumhuriyetimizin ve bağımsızlığımızın mimarı Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikal edişinin 85'nci yıldönümünde saygı, minnet ve özlemle anıyoruz.

Kas

Selahaddin Eyyubi ilk-ortaokulu olarak  Cumhuriyetimizin 100. yılını büyük bir coşkuyla kutladık.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz; tüm milletimizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.

Düzenlenen kutlama töreni günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasının ardından şiirlerin okunması, koro çalışmaları, oratoryo ve gösteriler  ile devam etti.

Ekm

Selahaddin Eyyubi Ortaokulu öğretmenleri tarafından İlköğretim Haftası ve Kutlu Doğum Haftası için okul geneli pano hazırlanmıştır.

May

03.05.2023- 22.05.2023 Tarihleri arasında Selahaddin Eyyubi Ortaokulu Rehberlik Servisi tarafından öğrencilerimize 'Şiddeti Önleme' özel hedefine yönelik çalışmalar yapılmıştır.

May

Okulumuz bakım ve onarım çalışmaları kapsamında okul bahçemize çiçek ekimi gerçekleştirilmiştir.

Mrt

12 MART İSTİKLAL MARŞIMIZIN KABULÜ OKULUMUZDA ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİN KATILIMIYLA KUTLANDI EMEĞİ GEÇEN EMRE EROL ÖĞRETMENİMİZE DİĞER ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ.

Ock

Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Dersi kapsamında Hac Sergisi düzenlenmiştir emeği geçen Öğrenci ve Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Eğitimdir ki bir milleti ya hür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da milleti esaret ve sefalete terk eder. Tüm saygı değer öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun..Bu vesileyle başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve Şehit Öğretmenlerimiz olmak üzere ebediyete intikal etmiş bütün öğretmenlerimizi saygı, minnet ve şükranla anıyoruz. Emeği geçen Okul Müdürümüz Osman Gümüş'e  Ve Fen Bilimleri  Öğretmenimiz Cansunaz Çarkçı'ya teşekkür ederiz.

Kas

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DEPREM TATBİKATINI GERÇEKLEŞTİRDİK EMEĞİ GEÇEN TÜM ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Kas

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 84.yıldönümünde saygı ve sevgiyle anıyoruz...Programın yapılmasında emeği geçen Onur KOPARAN Öğretmenimize teşekkür ediyoruz.